Over Yara, de rebel die copy schrijft.

Schrijven kan ik zonder pen en klanten bedien ik op mijn manier. Ik ben een rebel, gym addict en sneaker freak in het dagelijkse leven. Tussendoor geniet ik ook echt van het leven. Valencia is mijn tweede thuis, daar vind ik rust en plezier. Dat heb ik toen ontdekt als jonge scholier. Ondernemer wilde ik altijd al zijn. Of het nu gaat om projecten groot of klein. Online marketing & communicatie was meteen mijn ding. Dat doe ik graag voor verschillende bedrijven als echte zuiderling.

Wat kan ik voor je betekenen?

Je merk of bedrijf positioneren → onderscheidend zijn
Je uitstraling professionaliseren → betrouwbaar overkomen
Je zichtbaarheid vergroten → meer naamsbekendheid
Je website laten ranken → online vindbaar worden
Je organisatie helpen te groeien → ambities waarmaken
Je bedrijfsdoelstellingen behalen → succesvoller zijn

Dat doe ik met: krachtige copy, slimme SEO en waardevolle content.

Nuchtere kijk
Optimistische denker
Ondernemende doener
Zelfstandige werker
Down-to-earth mentaliteit

Kantoorhond Lei

Teckel Lei zorgt voor wat positieve afleiding, zodat ik creatief ben. Hij verwelkomt je graag op kantoor, luid en duidelijk. Maar wees gerust: blaffende honden bijten niet 🙂

Partners

Online marketing is een breed vakgebied. Kwaliteit en snelheid staan altijd voorop. Daarom werk ik nauw samen met andere zzp’ers om te komen tot een optimaal resultaat. Van ontwerpers, webbouwers en data-analisten tot marketeers, socialmedia-specialisten en fotografen. Want ik ben ervan overtuigd dat we jou als opdrachtgever zo het beste kunnen bedienen.

Klaar om jouw verhaal te delen?

neem contact op