Tognology

Werkzaamheden:

  • SEO webteksten

Website: tognology.com

Inleiding
Ton Tognolli is een data analist die complexe datamodellen vertaalt naar inzichtelijke informatie. Met behulp van een Data Driven Marketing platform helpt hij MKB+ bedrijven met het behalen van meer online succes.

Uitdaging
Creëer SEO webteksten die informatief zijn en een goed beeld geven van de (onbeperkte) mogelijkheden van Marketing Automation.

Resultaat
Uitgebreide SEO webteksten die tot in detail beschrijven wat Tognology voor organisaties kan betekenen op het gebied van Data Driven Marketing en Data Analytics.

“Vanuit Tognology DS heb ik diverse gezamenlijke projecten gedaan met COPYWREBEL. Hierbij was Tognology verantwoordelijk voor de implementatie en training van Data Driven Marketing en COPYWREBEL voor website teksten en zoekmachine optimalisatie. Met name de behaalde resultaten op basis van deze fijne en respectvolle onderlinge samenwerking hebben geresulteerd in tevreden klanten, alsook de juiste behaalde doelstellingen van onze relaties. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik bijzonder tevreden en trots ben om COPYWREBEL te bestempelen als een vaste samenwerkingspartner.”

Ton Tognolli, Eigenaar Tognology DS bv