Op het Veld – installatiebedrijf in Belfeld

Expertises:

  • SEO strategie
  • SEO webcopy

Partners:

  • BusyBees Marketing

Website: ophetveld-belfeld.nl

Inleiding
Op het Veld is een vooruitstrevend installatiebedrijf in Belfeld. Een familiebedrijf met een rijke historie. Al 100 jaar lang zijn ze vol passie bezig met hun vak. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde, met de focus op duurzame energie.

Opdracht
Creëer vlotte en informele teksten die tegelijkertijd professioneel en zakelijk overkomen. Want dat is wie we zijn. We willen dicht bij onszelf staan, maar wel de doelgroepen op de juiste manier aanspreken. De website moet een online visitekaartje zijn en een betrouwbare indruk wekken.

Resultaat
Een nieuwe, zakelijke website volledig in de herkenbare huisstijl. Met SEO webteksten, een persoonlijk verhaal in historische tijdlijn en projecten die de vakkennis en expertise van dit bedrijf tot in detail laten zien.

“Normaal gesproken is wat we doen en hoe we werken lastig samen te vatten. We hadden echter na één sessie met Yara (en Mick van Busybees) het gevoel dat ze het heel goed begreep. En nog belangrijker: ze begreep wat we willen uitdragen. We hebben haar leren kennen als een echte vakvrouw die sterke teksten levert en zich écht verdiept in de klant en in de markt. Het resultaat mag er zeker zijn, bedankt Yara!”

Dion Op het Veld