Hago – De schoonmakers van Nederland

Expertises:

  • Contentcreatie (blogs/cases)

Website: hago.nl

Inleiding
Schoon is van iedereen. Maar schoonmaken is een vak apart. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland. Als onderdeel van familiebedrijf Vebego ligt de focus op betekenisvol werk creëren voor mens en maatschappij.

Opdracht
Help ons met het creëren van unieke content, waarin mensen worden meegenomen in een specifieke klantcase of thema in schoonmaak. Op basis van praktische input, meestal door middel van een interview, ontstaat een uitgebreid blog. Deze wordt gedeeld op LinkedIn en verschijnt op de website van Hago.

Resultaat
Verschillende blogs over een specifiek thema, klantcase of actuele gebeurtenis. Of het nu gaat om beleving in schoonmaak, hygiënisch werken of een innovatieve oplossing. De content brengt de expertise van Hago goed naar voren en laat zien hoe flexibel deze organisatie met haar klanten meebeweegt.

“Yara is het ideale verlengstuk van Hago’s contentteam. Ze vertaalt dat wat wij willen vertellen over de thema’s die onze doelgroepen belangrijk vinden, naar prettig leesbare én goed vindbare contentitems. Ik vind het soms lastig om ons verhaal uit handen te geven, maar bij Yara heb ik altijd alle vertrouwen in het resultaat.”

Miel Blok, Contentmanager Hago Nederland