Copywriting: commerciële teksten schrijven.

Jouw boodschap snel en helder duidelijk maken. Dat is wat ik als copywriter doe. Simpelweg door de juiste woorden te gebruiken, betere resultaten behalen. De kracht van copywriting wordt nog te vaak onderschat. Maar ik ben ervan overtuigd dat professionele teksten medebepalend zijn voor het succes van jouw bedrijf.

SEO copywriting

Het komt nog steeds veel voor: teksten zonder enige focus op SEO (zoekmachine optimalisatie). Dat is zonde, want content (inhoud) is een van de drie pijlers van zoekmachine optimalisatie. Met behulp van een zoekwoorden analyse creëer ik SEO webteksten voor je (nieuwe) website. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken, maak ik jouw organisatie stap voor stap beter vindbaar in Google.

Meer weten over SEO

Webteksten

Goede webteksten hebben de juiste tone of voice, wekken interesse, houden de aandacht vast en zetten aan tot actie. Bovendien zorgen ze voor een professionele uitstraling. Teksten zijn de basis van een website. Daarnaast is copywriting ook één van je meest krachtige online verkooptools. Als copywriter heb ik namelijk een belangrijk doel: jouw potentiële klanten ervan overtuigen hoe jij hun probleem kan oplossen.

Teksten redigeren of herschrijven

Heb je zelf al teksten geschreven? Dan kan ik ze ook redigeren of herschrijven. Bij redigeren kijk ik naar de spelling, grammatica, zinsopbouw en structuur. Daarna is de tekst klaar om gepubliceerd te worden. Een tekst herschrijven kost wat meer werk, omdat ik daarbij ook rekening houd met de tone of voice en doelgroepen. Ik gebruik de bestaande teksten als basis en maak er een compleet verhaal van. Uiteraard met behoud van de boodschap zelf.

Klaar om te overtuigen met krachtige copywriting?

neem contact op